Sinds 1949 een begrip

De familie Rakers was vanaf de jaren ’20 van de 20e eeuw actief als kantoorboekhandel en drukkerij in de Arnhemse Spoorwegstraat. Na enkele jaren verhuisde dhr. H. Rakers sr. de kantoorvakhandel naar de Hommelstraat. Daar werd als een van de eersten in Nederland een aparte schrijfwarenhoek ingericht onder de naam ’t Arnhems Vulpenhuis.

Na de Tweede Wereldoorlog – in 1949 – besloot zoon H. Rakers jr. een schrijfwarenspeciaalzaak op te richten in de Koningstraat in Arnhem. De zaak kreeg de naam ’t Vulpenhuis. De winkel was toen slechts 3 bij 5 meter en bevatte maar twee toonbanken. De naoorlogse jaren zorgden er immers voor dat de eerste paar jaar nauwelijks pennen op de markt aangeboden werden. Naarmate de jaren voorbij gingen, kwamen er steeds meer pennen bij. En waar er vroeger veel voordelige pennen over de toonbank gingen, werden er meer en meer schrijfwaren in het luxere segment verkocht.

Hét adres voor luxe pennen

Sinds 1949 is ’t Vulpenhuis in Arnhem uw vertrouwde adres voor speciale schrijfwaren, zoals exclusieve vulpennen, prachtige rollerballs, luxe balpennen, vulpotloden en unieke pennensets. De schrijfwarenspeciaalzaak biedt pennen van diverse merken aan. Denk aan Waterman, Parker, Cross, Diplomat, Sheaffer, Visconti en Caran d’Ache.

De pennen zijn voor uiteenlopende gebeurtenissen te gebruiken; in het dagelijkse leven of voor werk, maar ook bij bijzondere gelegenheden, waaronder het ondertekenen van de huwelijksakte of het signeren van een contract. Het graveren van pennen is bovendien de specialiteit van ‘t Vulpenhuis.

Op onze productpagina vindt u ons uitgebreide assortiment pennen. Wanneer u een vraag heeft over onze pennen of over het graveren van pennen, dan kunt u te allen tijde contact opnemen.