Waterman Hemisphere

De Waterman Hemisphere heeft een strak eigentijds design. Door de verfijnde details en de slanke vorm een echte must-have. Omdat deze serie verkrijgbaar is in vulpen balpen potlood en roller, is er altijd een goede combinatie samen te stellen. Alle pennen worden in een mooie geschenkverpakking geleverd.

Om het geheel nog mooier en persoonlijker te maken kunt u deze pennen gratis laten graveren door het Vulpenhuis Arnhem. Wij kunnen snel leveren doordat wij zelf beschikken over een eigen graveerstudio.

Waterman

Het bedrijf is opgericht in 1883 door Lewis Waterman en is uitvinder van het capillaire systeem. Dat zorgde ervoor dat de inkt die in een vulpen zat op een gelijkmatige manier om de penpunt kwam en zo zorgde voor een soepel en gelijkmatig schrift. In 1901 overleed Lewis Waterman en tot die tijd heeft hij altijd aan de leiding gestaan van de Waterman company van Amerika. In het begin van de 20ste eeuw werd er ook een vestiging in Frankrijk geopend. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een scala aan materialen, kleuren, ontwerpen en stijlen is er voor elke gebruiker een elegant schrijfinstrument.

Showing 1–12 of 35 results

1 2 3