SHEAFFER
In de categorie Sheaffer vulpennen vindt u alle mogelijke modellen en uitvoeringen. Alle pennen worden in een geschenkverpakking geleverd.

In 1912 nam Walter A. Sheaffer zijn idee van een vulpen met een hefboomsysteem in productie. Het bedrijf werd in 1913 opgericht in de achterkamer van de juwelierswinkel. Een jaar later werd de Sheaffer Pen Company in Fort Madison, Iowa, opricht. In de jaren 1930 werd er geadverteerd met “’de pen”’ die uit elke inktpot gevuld kon worden. Het originele hefboom-mechanisme bleef in gebruik in het begin van de jaren veertig. In 1949 werd het “Touchdown” mechanisme ontworpen voor zijn meest luxe vulpennen. De ontwikkeling van het Touchdown-ontwerp was het Snorkel-model met een klein uitdraaibaar vulbuisje die onder de penpunt zat. De laatste snorkelpen was de oversize “Pen for Men”, een robuust model dat in 1959 werd geïntroduceerd met de nieuwe revolutionaire ingelegde penpunt.

Om het geheel nog mooier en persoonlijker te maken kunt u uw aankoop gratis laten graveren door het Vulpenhuis Arnhem. Wij kunnen snel leveren doordat wij zelf beschikken over een eigen graveerstudio.  Op werkdagen voor twee uur besteld, dan bezorgt de pakketdienst meestal al de volgende dag. Mocht het door u bestelde niet leverbaar zijn, dan nemen wij zo spoedig mogelijk per mail of telefonisch contact met u op.

Showing all 2 results