Lamy Safari

De lamy Safari kenmerkt zich door het lichtgewicht materiaal. Doordat deze serie is uitgerust met een drievlakgrip, is deze uitermate geschikt voor zowel de beginnende als ervaren schrijver. De Lamy Safari is gemaakt van kleurrijk ABS kunststof en heeft een voorgevormde anti-slip greep. De Lamy Safari is er in een balpen potlood, rollerball en vulpen uitvoering met een stalen penpunt.

Om het geheel nog mooier en persoonlijker te maken kunt u deze pen gratis laten graveren door het Vulpenhuis Arnhem. Wij kunnen snel leveren doordat wij zelf beschikken over een eigen graveerstudio.  Op werkdagen voor twee uur besteld, dan bezorgt de pakketdienst meestal al de volgende dag. Mocht het door u bestelde niet leverbaar zijn, dan nemen wij zo spoedig mogelijk per mail of telefonisch contact met u op.

Het familiebedrijf werd in 1930 opgericht door C. Josef Lamy in Heidelberg. Het merk Lamy heeft in 1952 zijn intrede gedaan. Lamy schrijfgerei  wordt  gekenmerkt door hun moderne, functionele en unieke design. In 1966 in de designstijl geboren. Lamy onderscheidt zich door steeds te zoeken naar nieuwe designs. Lamy is een topmerk dat de Duitse degelijkheid eer aan doet.

Showing 1–12 of 16 results

1 2