WATERMAN balpennen

In deze categorie Waterman balpennen vindt u alle mogelijke soorten en uitvoeringen. Alle pennen worden in een mooie geschenkverpakking geleverd.

Om het geheel nog mooier en persoonlijker te maken kunt u uw balpen gratis laten graveren door het Vulpenhuis Arnhem. Wij kunnen snel leveren doordat wij zelf beschikken over een eigen graveerstudio.

Waterman

Waterman is de op een na grootste vulpenfabrikant ter wereld. Het bedrijf is opgericht in 1883 door Lewis Waterman en is uitvinder van het capillaire systeem. Dat zorgde ervoor dat de inkt die in de vulpen zat, op een gelijkmatige manier bij de penpunt kwam. Dit zorgde vervolgens voor een soepel en gelijkmatig schrift. In 1901 overleed Lewis Waterman en tot die tijd heeft hij altijd aan de leiding gestaan van de Waterman company van Amerika. In het begin van de 20ste eeuw werd er ook een vestiging in Frankrijk geopend. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een scala aan materialen, kleuren, ontwerpen en stijlen is er voor elke gebruiker een elegant schrijfinstrument.

Showing 1–12 of 15 results

1 2