Montblanc Meisterstück

De Montblanc Meisterstück-serie is vervaardigd uit kostbaar zwart edelhars. Dit materiaal is uiterst kleurvast en tevens krasbestendig. Hierdoor behoudt het zijn glans. Tevens zijn de modellen voorzien van vergulde of platinum plated accenten en een handgemaakte clip met individueel serienummer. Deze Meisterstück serie is verkrijgbaar als vulpen, balpen, roller, en vulpotlood.

Om het geheel nog mooier en persoonlijker te maken kunt u deze pennen gratis laten graveren door het Vulpenhuis Arnhem. Wij kunnen snel leveren doordat wij zelf beschikken over een eigen graveerstudio.  Op werkdagen voor twee uur besteld, dan bezorgt de pakketdienst meestal al de volgende dag. Mocht het door u bestelde niet leverbaar zijn, dan nemen wij zo spoedig mogelijk per mail of telefonisch contact met u op.

MONTBLANC

De Montblanc is de hoogste berg in de Alpen van 4810 meter hoogte. In 1908 werd in Hamburg de pennenfabriek Simplo opgericht. Vooral de grote en prachtige versierde penpunten gemaakt van goud waren een echt blikvanger. In de jaren 20 van de vorige eeuw ging de fabriek verder onder de naam Montblanc en ook de productie van het zeer bekende model nl. de Montblanc Meisterstück. Een van de meest bijzondere kenmerken van Montblanc is de witte ster op de dop als embleem. Dit beeld een sneeuwkristal uit die verwijst naar de Montblanc in de alpen. Ook kenmerkend is dat in de loop der jaren de productie grotendeels handwerk is gebleven.

Makkelijk online bestellen
Snel thuisbezorgd of ophalen
Veilig online betalen
Persoonlijke service